Imagini ploaie - Poze ploaie

|

Imagini cu ploaie superbe pentru melancolici! Poze in ploaie romantice intr-o colectie aparte, salveaza-le pe calculatorul tau sau trimite-le celor dragi. Poti folosi aceste imagini ploaie si ca poza pe desktopul tau sau ca avatar pe mess. Ploaia ne plaseaza intr-o stare melancolica, iar aceste imagini ploaie artistice capteaza perfect acest moment. Imaginile cuprind momente emotionante si romantice ale tinerilor care se iubesc in ploaie, dar si copii care se bucura de racoarea ploii pe timp de vara. Desi nuanta predominanta a acestor poze ploaie este gri, vei gasi si unele poze colorate care prezinta gingasia picaturilor de ploaie. Daca vrei sa vezi imaginile cu ploaie marite da un simplu click pe acestea:
imagini ploaie poze ploaie imagini cu ploaie
poze in ploaie imagini in ploaie picaturi de ploaie
Poze cu ploaie pentru toti cei care apreciaza minunatele fenomene ale naturii:
natura ploaie ploaie de vara ploaie
imagini ploaie poze cu ploaie poze ploaie


Citeste mai departe...


Coafuri par mediu - Freze par mediu

|

Cele mai moderne coafuri par mediu, alege-ti preferata si consulta-te cu stilistul tau! Parul mediu este ideal pentru persoanele care nu doresc povara unui par lung greu de intretinut, dar nici o freza scurta lipsita de feminitate. Aici gasesti poze inspirationale cu freze par mediu. Parul este un element esential pentru latura ta feminina, el iti poate pune in valoare trasaturile si adauga mister chipului tau. Mai jos vei vedea cele mai moderne coafuri par mediu, care crezi ca te-ar avantaja cel mai mult? Fie ca optezi pentru bucle fie ca esti adepta parului drept, aranjarea acestuia este o adevarata arta. Imaginile de mai jos te vor putea ajuta sa alegi coafura pentru par mediu dorita. Da un simplu click pe acestea pentru a le vedea marite.
coafuri par mediu freze par mediu frizuri par mediu
coafuri par mediu par mediu tunsoare par mediu
Freze par mediu moderne pentru cele care adora feminitatea si creativitatea:
coafura par mediu freza par mediu freze par
coafura mediu frizura par mediu coafuri par mediu


Citeste mai departe...


culoarea ochilorSemnificatia ochilor dupa culoarea acestora, afla ce trasaturi ale personalitatii tale se reflecta in ochii tai! Ochii sunt oglinda sufletului, marimea lor, culoarea, privirea, toate contribuie la definirea si evidentierea frumusetii interioare a omului. Culoarea ochilor tai sugereaza cel mai mult aspectele personalitatii tale. Desi culoarea ochilor este pana la urma o consecinta genetica, s-a constatat ca anumite persoane cu aceeasi culoare a ochilor au o serie de trasaturi similare in ceea ce priveste personalitatea si caracterul acestora. Daca doresti sa aflii semnificatia ochilor tai, vei gasi mai jos o lista explicativa pe aceasta tema. Arata-le si prietenilor tai lista cu semnificatia ochilor si comparati-va deprinderile. Te identifici cu lista semnificatiei ochilor?

Ochii negrii: mister, latura intunecata, senzualitate, secretosi, veneratie. Cei cu ochii negrii sunt cunoscuti pentru latura lor secreta, retinerea fata de cei din jur, deasemenea sunt deobicei persoane senzuale si creative.
Ochii caprui: fertilitate, energie, rezistenta, ascensiune, creativitate. Cei cu ochii caprui sunt cunoscuti pentru pragmatismul lor, au o conexiunea aparte cu natura, sunt independenti si puternici.
Semnificatia ochilor dupa culoarea acestora, asocierea trasaturilor personalitatii in functie de nuanta ochilor:
Ochii verzi: inselatori, plini de viata, forte tamaduitoare, spirit tanar. Persoanele cu ochii verzi sunt persoane spirituale, nu neaparat religioase, sunt plini de energie si compasiune.
Ochii albastrii: visatori, energia soarelui si a cerului, fire ganditoare. Vizionari, firi meditative, persoanele cu ochii albastrii sunt deobicei directe si cu un spirit de observatie deosebit.


Citeste mai departe...


Fotografii Trandafiri

|

Fotografii cu trandafiri de diferite culori pentru cei care iubesc si apreciaza frumusetea florilor! Gasesti mai jos o colectie de fotografii cu trandafiri artistice, poti sa folosesti aceste fotografii ca imagine pe desktop sau ca avatar pe mess. Trandafirul este regele florilor, fara indoiala, aspectul sau delicat cucereste nemilos ochiul observatorului, acesta fiind si un rege in ceea ce priveste fotografia florilor, el devine subiectul preferat de fotografiat. Fotografii cu trandafiri de culori diferite realizate intr-o maniera artistica pentru cei pasionati atat de fotografie cat si de lumea florilor; incanta-ti ochiul cu fotografii frumoase! Exista peste 100 de specii de trandafiri, acestia putand oscila intre nuante de alb si nuante de rosu. Fiind considerata o floare nobila, trandafirul a fost folosit de diferite familii de nobili, inclusiv de regi si regine ca simbol reprezentativ. Pentru a vedea fotografiile trandafiri marite da un simplu click pe acestea:
fotografii cu trandafiri poze trandafiri foto trandafir

foto trandafiri poze trandafir fotografie trandafir
Fotografii trandafiri artistice pentru tine! Trimite-le si celor dragi aceste fotografii trandafiri frumoase:
fotografii trandafiri fotografii trandafir imagini trandafir
fotografii trandafiri fotografii trandafir trandafir frumos


Citeste mai departe...


Cele mai frumoase filme

|

Un top cu cele mai frumoase filme de vizualizat! Studiaza lista cu cele mai frumoase filme de mai jos, iar daca ai ratat vreunul din filmele prezente in lista, nu ezita sa il urmaresti! Aceasta lista cu cele mai frumoase filme contine si titluri importante ale unor filme cotate foarte bine la box office in plan international. Topul de mai jos cuprinde atat filme romantice, dramatice cat si filme potrivite pentru intreaga familie, aceste filme au revolutionat perspectiva asupra cinematografiei si au atras simpatie din partea publicului. Fie ca au avut un final spectaculos, fie efecte speciale nemaivazute, filmele frumoase de mai jos au avut un impact deosebit asupra audiovizualului. Citeste lista cu cele mai frumoase filme, care din ele nu ai reusit sa il vizualizezi? Lista contine filme pe care vei vrea sa le revezi datorita mesajului lor puternic sau pur si simplu pentru ca iti creaza o stare de bine. Lista cu cele mai frumoase filme:
*Gone With the Wind *Pretty Woman
*Schindler’s list *Casablanca
*Serendipity *The Pianist
*Harry Potter *Avatar
*The Notebook *Titanic
*Sweet November *Wall-e
*The Shawshank Redemption *Forrest Gump
*The Wizard of Oz *Somewhere in Time
*The Lord of the Rings Trilogy *Braveheart
*Bridget Jones’s Diary *The Matrix
*La vie est belle *Gladiator
*The Neverending Story *Shrek
*Slumdog Millionaire *Twilight
*Finding Nemo *August Rush
*Edward Scissorhands *Home Alone
*How the Grinch Stole Christmas *Ghost
*Pirates of the Carribean *Bambi
*The Chronicles of Narnia *Moulin Rouge
*Alice in Wonderland
*E.T. -The Extra-Terrestrial


Citeste mai departe...


Peisaje pentru Desktop HD

|

Cele mai frumoase peisaje pentru desktop HD pentru cei pasionati de fotografie si natura! Salveaza pe calculatorul tau o colectie superba de peisaje pentru desktop captate in fotografii de inalta rezolutie ce au un impact evident asupra ochiului. Daca esti fanul culorilor vii si doresti sa imparti aceasta pasiune cu cei din jurul tau, nu ezita sa le trimiti si lor peisaje pentru desktop HD! Care este fotografia ta preferata? Peisajele pentru desktop contin momente din toate anotimpurile, lasa-te cuprins de mirajul culorilor! Stiai ca verdele are capacitatea de a calma starea de spirit a omului? Foloseste peisajele HD ca poza pentru desktop, priveste-o atunci cand stai la birou si plaseaza-te cu mintea in locul din fotografie, te vei simti mai relaxat. Fotografia nu poate inlocui in totalitate frumusetea naturii, dar daca nu ai alt mijloc de relaxare, te poti folosi de putina imaginatie pentru a iti destinde mintea. Pentru a vedea peisajele pentru desktop HD marite da un simplu click pe acestea:
peisaje pentru desktop peisaje frumoase pentru calculator peisaje pentru calculator

peisaje frumoase pentru desktop peisaje desktop natura peisaje din natura pentru desktop
Peisaje pentru desktop HD superbe si colorate pentru pasionatii de natura si fotografie, salveaza peisajele pe calculatorul tau si foloseste-le ca imagine pentru desktop:
peisaje pentru desktop poze pentru desktop fotografii pentru desktop


Citeste mai departe...