Cel mai bun fond de ten

|

fond de tenAlegerea corecta a fondului de ten este esentiala daca doresti sa nu arati mai rau machiata decat fara machiaj. De aceea trebuie sa tii cont de foarte multe aspecte atunci cand doresti sa alegi un fond de ten. In primul rand trebuie sa observi unde te incadrezi pe lista tipurilor de ten. Ai tenul uscat, sau poate gras? Sau ai un ten mixt, cu zone uleioase precum zona T-ului dar si unele uscate? Ai un ten matur sau unul tanar, sau poate unul sensibil si usor iritabil?

Dupa ce ai analizat cu atentie acest aspect trebuie sa stii ca fondurile de ten vin deasemenea in texturi diferite: exista fondul de ten lichid ce lasa un aspect de prospetime (cel mai potrivit pentru tenul uscat), apoi cel cremos cu o consistenta mai groasa si care lasa un aspect mat, ideal pentru tenul gras, exista fondul de ten mineral perfect pentru cele care au o piele mai putin iritata si cu putine pete ce vor un aspect mai natural. Sunt foarte multe feluri de fond de ten pe piata romaneasca, unele mai scumpe, altele mai ieftine. Dar care este cel mai bun fond de ten? Vei gasi aici o lista cu cele mai bune fonduri de ten alese dupa sondaje si reviews facute de foarte multe fete pe blogurile lor dar si de reviste celebre. Lista cu cele mai bune fonduri de ten contine fonduri de ten pentru toate tipurile de ten si va fi impartita in doua. Prima parte va contine cel mai bun fond de ten la pret rezonabil, iar a doua va fi o lista cu fonduri de ten de marci celebre, dar la care si pretul este pe masura.


Cel mai bun fond de ten ( pret rezonabil):
- Revlon Colorstay Foundation: ofera un aspect mat, este lichid, acoperire buna, exista varianta pentru ten gras dar si pentru ten mai uscat.
- L'Oreal's Bare Naturale Mineral Foundation: un fond de ten mineral, cu textura de pudra, ofera un aspect de matase fetei.
- L’Oreal Visible Lift Line Minimizing Makeup: pentru ten matur

Cel mai bun fond de ten (scump dar de cea mai buna calitate):
- Clinique Superbalanced Makeup : pentru ten gras
- Chanel Pro Lumiere Professional Finish Makeup Foundation: pentru ten uscat, lasa un aspect usor stralucitor
- Yves Saint Laurent Line Smoothing Foundation: pentru ten matur ce nu necesita decat un strat fin de acoperire.
- Vichy Dermablend Corrective Foundation: pentru ten iritat si predispus spre acnee

Deci care este cel mai bun fond de ten? Bineinteles ca parerile sunt impartite, fiecare piele se manifesta diferit cand aplici fondul de ten, poate pentru tine
aceste fonduri de ten nu sunt potrivite. Aceste liste sunt doar sondaje, si pareri ale majoritatii.


Citeste mai departe...


Par Cret Freze Coafuri Par Cret

|

Par Cret Freze si Coafuri Par Cret Moderne! Poze inspirationale cu freze moderne pentru femeile cu par cret!! Parul cret este perfect pentru a-ti afisa latura romantica si gingasa, buclele vor atrage priviri si vor indrepta atentia asupra ta. Frezele cu par cret se potrivesc cel mai bine la tinutele de seara, ele adauga eleganta si frumusete look-ului tau. O coafura cu par cret este ideala pentru cele care doresc sa aibe un aspect de printesa in ziua nuntii, de aceea nu ezita sa te inspiri din pozele cu freze coafuri par cret de mai jos. Deasemenea, coafeza ta se poate folosi de aceste poze pentru a iti satisface cat mai mult asteptarile si cerintele legate de coafura pe care doresti sa o obtii. Parul cret avantajeaza fata triunghiulara si patrata deoarece estompeaza efectul ascutit al liniilor fetei. Pentru a vedea marite pozele cu coafuri freze par cret dati un simplu click pe ele.

par cret freze par cret coafuri poze par cret

Pentru a vedea mai multe freze par cret si coafuri par cret in partea a doua dati un click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Coafuri si freze par cret pentru a fi mereu moderna si in acelasi timp romantica. Taylor Swift este o adepta a parului cret si nu ezita sa il afiseze pe covorul rosu cand are ocazia.

imagini par cret coafuri par cret freze par cret



Citeste mai departe...


Muzica Lenta

|


Muzica lenta, cea mai potrivita pentru cadrul intim dar si pentru calmarea sufletului!!! Cea mai pura forma de romantism intr-un top cu cele mai celebre si cunoscute melodii lente. Acest top te poate ajuta sa readuci romantismul in viata ta! De multe ori muzica lenta, cu versuri emotionante reuseste sa reaprinda flacara pasiunii intr-o relatie care tinde spre o rutina plictisitoare. Fa-i o surpriza pertenerei sau partenerului si intampina-l/o cu o melodie lenta, romantica. Blues-ul este cea mai cunoscuta ramura a muzicii lente. Acesta isi are originea in comunitatile afro-americane din sudul Statelor Unite de la sfasitul secolului XIX. Versurile si ritmul blues-ului sunt menite sa trezeasca emotii puternice in sufletul omului. Pentru cei care iubesc acest gen de muzica dar si pentru cei care doresc sa afle mai multe despre acesta ramura a muzicii lente, vei putea gasi in partea a doua a acestui post un top cu cele mai cunoscute si apreciate blues-uri.
Click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Acesta este un top cu 30 de blues-uri. Muzica lenta perfecta pentru linistea sufleteasca:
1. Memphis Blues - W.C. Handy
2. Crazy Blues - Mamie Smith
3. Pine Top Boogie - Pine Top Smith
4. Dust My Broom - Elmore James
5. Boogie Chillun - John Lee Hooker
6. Mannish Boy - Muddy Waters
7. Stormy Monday - T-Bone Walker
8. Hellhound On My Trail - Robert Johnson
9. Spoonful - Willie Dixon
10. The Thrill Is Gone - B.B. King
11. Good Morning Little Schoolgirl - Sonny Boy Williamson I
12. Born Under A Bad Sign - Albert King
13. Forty Four Blues - Roosevelt Sykes
14. Smokestack Lightnin' - Howlin' Wolf
15. Statesboro Blues - Taj Mahal
16. Hoochie Coochie Man - Muddy Waters
17. Juke - Little Walter
18. The Little Red Rooster - Willie Dixon
19. Come In My Kitchen - Robert Johnson
20. I'm a King Bee - Slim Harpo
21. The Things That I Used To Do - Guitar Slim
22. Back Door Man - Willie Dixon
23. It's My Own Fault - B.B. King
24. I'm Tore Down - Freddie King
25. T-Bone Blues - T-Bone Walker
26. Sweet Home Chicago - Robert Johnson
27. Preaching The Blues - Son House
28. Nobody Knows You When You're Down & Out - Bessie Smith
29. I Can't Be Satisfied - Muddy Waters
30. Shake Your Moneymaker - Elmore James


Citeste mai departe...


Poze cu Fete Dragute

|

Aici poti vedea poze cu cele mai dragute fete!!! Cele mai dragute fete de pe net intr-o serie de poze pentru tine. Alaturi de aceste fete vei putea vedea in partea a doua a acestui post cele mai dragute actrite de la Hollywood, un top 3 cu cele mai dragute actrite din seriale TV. Pentru ca un serial sa fie complet are nevoie de o protagonista draguta. Acest lucru adauga ceva in plus povestii si atrage mai multi telespectatori. Fetele dragute din seriale trebuie sa fure inima celor care le vizioneaza pentru a garanta succesul serialului. Inainte de a vedea topul, iata cateva poze cu fete dragute de pe net:
poze fete dragute fete dragute poze fete frumoase

Pentru a vedea top 3 click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Conform mai multor site-uri dedicate celor mai renumite seriale, topul 3 cu cele mai dragute fete actrite arata asa:
3. Jessica Szohr cunoscuta de altfel ca si Vanessa din serialul Gossip Girl, o fata dragalasa cu ochi verzi fermecatori.
2. Kristin Kreuk sau Lana Lang din serialul Smallville.
1. Nina Dobrev protagonista serialului Vampire Diaries, cu un chip asemanator cu al unei papusi .
Poze cu fete dragute din seriale:
poze cu fete dragute avatare fete dragute fete dragute foc


Citeste mai departe...