Desene in creion foarte artistice pentru cei ce iubesc arta de a desena, plus un tutorial pentru a invata pasii esentiali in trasarea conturului unei fete. Cele mai originale desene in creion care pot fi o sursa de inspiratie pentru tine. Cu ajutorul acestor desene in creion poti sa iti pui la incercare talentul. Aceasta colectie de desene in creion contine atat desene usor de realizat, cat si desene care necesita atentie la detaliu. Mai jos ai imagini cu desene in creion, pentru a le vedea marite click pe acestea:
desene in creion poza in creion desene in creionarta creion
Pentru a vedea tutorialul cu desene in creion click pe "Citeste mai departe".
Part 2
Desene in creion, tutorial simplu de realizare a unei fete. Fii atent la pasi si urmareste persoana din filmulet:


Citeste mai departe...


Faze Tari din Fotbal

|

fotbalFaze tari din fotbal cu cele mai spectaculoase goluri ale tuturor timpurilor, si inca un filmulet cu cele mai amuzante momente in fotbal. Cei mai celebri fotbalisti marcheaza goluri de aur! Daca esti un fan al acestui sport magnific, trebuie sa te uiti la aceste faze tari din fotbal care pur si simplu au marcat istoria fotbalului. In partea a doua gasesti faze tari din fotbal cu cele mai amuzante momente si gafe ale fotbalistilor. Aici apar golgheteri de renume precum: Maradona, Ronaldinho, Zidane, Pele si multi altii care au avut un cuvant de spus in materie de fotbal. Faze tari din fotbal, intr-un filmulet ce cuprinde cele mai importante momente din fotbal. Urmareste filmuletul de mai jos:

Faze tari din fotbal pentru a vedea continuarea cu faze amuzante click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Faze tari din fotbal, gafe de-ale fotbalistilor:


Citeste mai departe...


Fise de Colorat

|

Fise de colorat pentru fete si baieti GRATIS! Printeaza fise de colorat cu cele mai iubite personaje de desene animate. Aici ai o colectie intreaga cu fise de colorat pentu copii. Poti sa iti confectionezi cu aceste desene propria ta carte de colorat. Fise de colorat in care poti sa iti folosesti imaginatia si culorile dupa cum doresti. Fii creativ, foloseste ce culoare doresti pe fisele de colorat pentru a face un desen mai frumos decat orignalul. Mai jos ai fise de colorat pentru copii, pentru a vedea marite imaginile click pe acestea dupa care le salvezi si le dai print:
fise de colorat poze de colorat desen de colorat planse de colorat
Fise de colorat cu personajele preferate pentru fete si baieti, click pe "Citeste mai departe" pentru a vedea continuarea.
Part 2
Fise de colorat pentru fete si baieti cu cele mai iubite personaje de desene animate:
fise de colorat imagini de colorat fise de colorat poze de colorat


Citeste mai departe...


Avatare Super

|

Avatare super!!! Impresioneaza-ti prietenii din lista cu colectia ta de avatare super originale! Daca te-ai plictisit de aceleasi avatare de pe net, atunci nu ezita sa iti faci propria colectie de avatare super cu care sa impresionezi. Avatare super pentru fete si baieti, o gama intreaga de avatare pe placul tau. Cele mai super avatare pentru tine, click pe imaginile de mai jos pentru a vedea marite avatare super:
avatare super avatare originale super original
Cele mai super avatare pentru tine, pentru continuare click pe "Citeste mai departe".
Part 2
Avatare super originale:
avatare noi avatare super avatare frumoase avatare tari
avatare superbe avatare noi avatare super


Citeste mai departe...


Halloween Machiaj

|

machiaj de halloweenMachiaj superb pentru Halloween, usor de facut fara ajutorul unui profesionist! Halloween machiaj pentru o costumatie de inger intunecat. Cel mai potrivit machiaj de Halloween, urmareste filmuletul de mai jos cu atentie, fii atent/a la pasii necesari pentru dobandirea unui machiaj de Halloween original. Halloween machiaj pentru a avea un look de inger intunecat sau zana noptii: ai nevoie de un tush negru, de fard albastru deschis sidefat, bineinteles poti folosi si alte nuante, movul ar fi ceva potrivit, sau o nunata de verde sidef. Pentru a urmari filmuletul click pe "Citeste mai departe".

Part 2

Sub spranceana cu o pensula aplica o culoare de alb mat pentru ca un alb sidefat s-ar putea sa fie prea mult pentru un look si asa sclipitor. Peste culoarea aplicata pe pleoape, pune putin sclipici pentru a scoate in evidenta si mai tare machiajul Halloween, vei utiliza sclipici si pe liniile trasate cu tusul, vei umple golurile dintre linii. Iar la final lipeste cateva pietricele deschise la culoare chiar la capatul catorva linii trasate cu tusul. Buzele le poti colora cu un creion negru. Spor la treaba si succes!


Citeste mai departe...


Cele mai dragute poze cu inimioare!!! O galerie intreaga de poze cu inimioare, imagini cu inimioare noi pentru tine! Daca adori poze cu inimioare aici vei gasi ceea ce cautai. Poze cu inimioare de diferite culori pentru toti cei care adora aceste simboluri ale iubirii. Incanta-ti ochiul cu aceste culori vii din pozele cu inimioare de mai jos, nu ezita sa iti faci colectia ta de imagini cu inimioare pe placul tau. Mai jos ai o gama larga de poze cu inimioare, pentru a vedea imaginile marite click pe acestea:

poze cu inimioare poze inima inimioare inima
Poze cu inimioare noi pe placul tau! pentru avedea continuarea click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Cele mai frumoase poze cu inimioare, imagini cu inimioare:
imagini inimioare multe inimioare inimioare roz inimioare frumoase


Citeste mai departe...


iubireMesaje de iubire cu care sa impresionezi persoana pe care o iubesti. Cele mai frumoase mesaje de iubire noi, pentru toti cei care iubesc si doresc sa isi exprime sentimentele fata de persoana iubita.
Spunei persoanei dragi cat de mult o iubesti, scrie-i mesaje de iubire si texte de iubire impresionante! Exprima in cuvinte ceea ce simti, daca nu ai inspiratie foloseste-te de aceste mesaje de iubire. Nu ezita sa ii scrii persoanei la care tii, mesaje de iubire emotionante cu care sa ii faci ziua mai frumoasa.
*Fiecare dintre noi e un inger cu o singura aripa. Singuru mod in care putem zbura este sa ne tinem de mana si sa impartim aripile. Deci daca ai problele cu zburatul, eu imi voi imparti aripa cu tine pentru totdeauna.
*Un inger mi-a cerut motivul pentru care tin la tine atat de mult. I-am spus ca te iubesc pentru ca nu exista motiv sa nu o fac.
*Glasul vocii tale imi face ziua mai frumoasa, tu emani iubire si zambete calde, esti totul pentru mine si am fost binecuvantat in momenul in care Dumnezeu mi te-a pus in cale.
*M-am uitat la o floare si m-am gandit ca este cel mai frumos lucru pe care l-am vazut vreodata, asta pana cand te-am intalnit pe tine.
*Poti fi departe de mine, dar nu departe de inima mea. Poti fi de neatins, dar nu si in mintea mea. Pot fi nimeni pentru tine, dar tu reprezinti tot in sufletul meu.
*Nu ma gandesc prea mult, nu ma gandesc prea des,dar cand ma gandesc, ma gandesc la tine.
*Trebuie sa fi fost o zi ploioasa atunci cand te-ai nascut, dar nu a fost tocmai ploaie, cerul plangea pentru ca a pierdut cel mai frumos inger.
*Sunt trei pasi spre fericire: 1.tu 2.eu 3.inimile noastre pentru eternitate.

Cele mai emotionante mesaje de iubire noi! pentru continuare click pe "Citeste mai departe".
Part 2
Mesaje de iubire superbe:
*O zi fara iubirea ta e o zi fara viata.
*Daca nimic nu e vesnic atunci nu vrei sa fii tu nimicul meu?
*Cand visez, visez cu tine...poate intr-o zi visele vor deveni realitate.
*Sunt intr-o misiune pentru a te uita, cu alte cuvinte, misiune imposibila.
*Fiecare bucatica din mine te vrea, poate pentru ca am fost creat doar pentru tine!
*Urasc zambetul tau pentru ca ma faci sa fiu nebun dupa tine. Urasc momentele in care vorbesti cu mine pentru ca ma lasi fara cuvinte. Urasc sa te vad pentru ca ma faci sa te iubesc si mai mult.



Citeste mai departe...


Fantome reale

|

Fantome reale!!! Convinge-te singur de existenta lor, uita-te la filmuletul de mai jos. Foarte multi oameni sustin ca au avut contact cu lumea de dincolo si ca au intampinat fantome reale. Deobicei fantomele frecventeaza locuri semnificative pentru viata lor anterioara sau locuri de care se simteau legate. Daca aveai dubii, poate aceste fantome reale te vor convinge ca lumea materiala este doar o parte din ceea ce prezinta universul. Subiectul legat de lumea spiritelor a fost intotdeauna unul controversat. Oamenii de stiinta cauta si astazi dovezi pentru a afla daca exista sau nu fantome reale. Acestia, cu ajutorul aparatelor de specialitate au incercat sa detecteze prezenta fantomelor in zone ce se credeau a fi bantuite. Fantome reale intr-un filmulet terifiant cu imagini si scene socante!

Fantome reale!!! Pentru a vedea continuarea click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Fantome reale poze, click pe imagni pentru a le vedea marite:
poze cu fantome fantome reale fantome poze


Citeste mai departe...


Sofer nebun !

|

sofer nebun
Cel mai nebun sofer face o schema impresionanta. In filmuletul de mai jos vei vedea ce inseamna cu adevarat sa fii un sofer nebun, pur si simplu sfideaza legea gravitatiei! Sofer nebun dezlantuit, uita-te atent cum reuseste acesta sa uimeasca cu scamatoriile sale. Este intradevar nebunie ceea ce face soferul din filmulet si este foarte periculos, nu incerca asa ceva pentru ca risti sa iti pierzi viata. Sofer nebun dezlantuit:

Pentru a vedea inca un sofer nebun click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Sofer nebun, faze incredibile!!!


Citeste mai departe...


desene animate vechiAici gdesene animate pozeasesti desene animate vechi GRATIS! Episoade amuzante cu cele mai iubite personaje animate al tuturor timpurilor. Nimic nu se compara cu desene animate vechi, sunt cele mai potrivite pentru copii. O lista intreaga cu desene animate vechi: Familia Flinstone, Mikey Mouse, Bugs Bunny, Donald Duck, Daffy Duck, Ciocanitoarea Woody, Betty Boop, Popeye marinarul, Felix pisica, Porky Pig, Tom si Jerry, Droopy, Pluto si multe altele. Adu-ti aminte de vremurile frumoase ale copilariei uitandu-te la desene animate vechi gratis!!! Mai jos ai cele mai amuzante desene animate vechi:

Desene animate vechi cu personajele tale preferate, pentru a vedea continuarea click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Desene animate vechi cu cele mai adorate personaje:


Citeste mai departe...


Trandafiri albastrii superbi pentru toti iubitorii de flori frumoase. Cele mai spectaculoase poze cu trandafiri albastrii! Trandafiri albastrii pentru cei ce iubesc frumusetea naturii, acestia se pot obtine folosind coloranti alimentari, sau cerneala. Deobicei trandafirii albastrii nu rezista prea mult deoarece substantele ce ii dau culoarea albastra distrug mai rapid planta. In 2004 dupa lungi incercari de a combina genele pentru a obtine trandafiri albastrii, o companie japoneza a avut succes. Acesti trandafiri albastrii au semnificatii diferite, in majoritatea tarilor ei reprezinta misterul, atingerea absolutului. Trandafiri albastrii, poze impresionante cu acesti regi ai florilor!
Pentru a vedea poze trandafiri albastrii marite click pe imaginile de mai jos:

trandafiri albastrii poze trandafiri albasrii trandafiri albastrii imagini
Trandafiri albastrii superbi, pentru a vedea continuarea click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Trandafiri albastrii frumosi, poze impresionante:
trandafir albastru flori albastre trandafiri albastrii


Citeste mai departe...


Cantece de leagan

|

Cantece de leagan pentru cei mici, cu versuri si cantece frumoase GRATIS. Cele mai dragute cantece de leagan pentru ca tu sa iti alinti copilul. Cantece de leagan pentru ca mos ene sa ajunga mai repede la ochisorii copilasului tau. Asculta cantece de leagan si invata versuri simple pentru a il linisti pe copilas. Aceste cantece de leagan sunt culese din folclor si sunt perfecte pentru copilasul tau. Unu din aceste cantece de leagan este al lui Maria Mirabela, celebrul personaj din filmul pentru copii. Click pe imaginile de mai jos pentru a vedea marite cantece de leagan pentru copii, dupa care le poti printa:
Cantece de leagan Cantece de leagan versuriCantece de leagan copii

Cantece de leagan frumoase Gratis, pentru continuare click pe "Citeste mai departe".

Part 2
Cantece de leagan pentru cei mici Gratis:



Citeste mai departe...


Iubire cu chip rebel

|

Iubire cu chip rebel, o telenovela incitanta de postul acasa tv cu cei mai frumosi protagonisti: William Levy Gutiérrez ce joaca rolul lui Juan Miguel si actrita Maite Perroni, ce joaca rolul tinerei Marichuy. Telenovela Iubire cu chip rebel a sensibilizat o tara intreaga cu povestea fascinanta a lui Marichuy care are un destin necrutator. Singura ei speranta ramane iubirea lui Juan Miguel, care incearca sa o ajute in lupta cu cei din jur. Mai jos ai cele mai superbe poze Iubire cu chip rebel, cu cel mai sexy actor, William Levy Gutiérrez si cea mai frumoasa actrita, Maite Perroni. Urmareste telenovela incitanta Iubire cu chip rebel pe postul acasa tv de luni pana vineri la ora 19:30. Pentru a vedea poze Iubire cu chip rebel marite click pe imaginile de mai jos:
Poze Juan miguel Marichuy Iubire cu chip rebel

Iubire cu chip rebel, telenovela ta, click pe "Citeste mai departe" pentru a vedea continuarea:

Part 2
Iubire cu chip rebel,cea mai frumoasa telenovela, poze superbe cu actorii tai preferati:
Iubire cu chip rebel Poze iubire cu chip rebel Iubire cu chip rebel telenovela




Citeste mai departe...